Informace o cookies na této stránce
Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací pro vylepšení uživatelského zážitku a vhodného cílení reklamy. Více je zde.
OMEZIT
POVOLIT
REZERVOVAT

Blog

26. 10. 2021

♥ Mirošov - MAMAGYM pobyty/víkendy ♥

Tohle bude trošku delší čtení, tak si na to dej trošku prostoru:) A bude o Mirošovu na Vysočině.
Proč Mirošov? Často se mě na to ptáte, jak jsem to objevila, že to tam je nádherné. Jsme rádi, že se vám to tam líbí a že se rádi vracíte. I u mě to byla láska na první pohled. Ale vezmu to postupně:)
Podle mě nejhorší je, když má člověk jasnou představu a nechce dělat kompromisy:D A já přesně věděla, co hledám a nespokojím se jen tak s něčím. Haha
No začalo to tak, že jsme hledali nějaký vhodný prostor na cvičící víkend pro našeho staršího bráchu Gym&Joy. A já věděla přesně, co chci:
♥ uzavřený prostor, jen pro naši skupinku, abychom se s nikým nemíchaly
tělocvičnu, aby to nebyla konferenční místnost, "předělaná" na tělocvičnu
prostor na cvičení i venku při hezkém počasí
společný prostor na večerní posezení a povídání - abychom mohly sedět jak dlouho chceme a nikoho tím nerušily a nikdo nás odtamtud nevyhnal moc brzo:D
pokoje cca po 4 s vlastní sociálkou a malou kuchyňkou, když se Ti nechce jít do velké kuchyně
dojezdová vzdálenost z Brna cca hodinka


A pak mi O. babička poslala tip na chalupu Navrátilku a úplně si to sedlo. Nejen, že to mělo vše, co jsem měla na seznamu, ale mělo ještě spousty dalších vychytávek navíc. K tomu strašně milou paní domácí Katku, která se za tu dobu, co tam jezdíme tj. od 2018, stala i mou výbornou kamarádkou. Díky Kačíí...

A jaký další vychytávky to má a na co Katka myslela?

extra místnost pro masáže (my máme na GYMvíkendech i slečnu masérku, chtěla bych i na maminkovských, ale tam si to úplně neumím představit skrz hlídání, ale třeba na víkendovky, kde už sedíme se staršími dětmi, by to šlo:)
bazén se slanou vodou
dětský koutek pod schody (takový Harry Potter koutek)
dětský koutek nahoře
extra záchod u tělocvičny a společenské místnosti, takže nemusíš letět na svůj pokoj
pískoviště pro děti
parkování pro cca 6 aut ve dvoře
v okolí spoustu zvířátek, včetně pštrosů, kteří jsou náš výletní cíl, když zrovna necvičíme
kávovar (oceňují všichni:D)


No a měla jsem strašnou kliku, protože jsem to objevila v době, kdy to Katka teprve rozjížděla, protože dostat se k ní teď na víkend je nemožný, má vybookováno strašně dlouho dopředu. I my máme termíny víkendů na několik let dopředu. A vždycky koukám, jestli už není možný bookovat na další rok:)

Rezervovala jsem na jaře 2018 na září 2018 a Katka mi nabídla, že by nám vařila a já, že v pohodě, že to zvládneme (s 10ti měsíčním Ondrou pro 21 lidí, jen ať máte představu:D) A pak asi 3 týdny před první GYMvíkendem jsem prosila Katku, zda by nám vařila:D, že to si nedám, protože jsem měla ještě lektorovat a starat se o O.
Joo a to jsem s sebou vezla ještě svačiny pro holky - jabka, jogurty atd. Samozřejmě jsme to vše vezli zpátky, protože u Katky není nouze o jídlo. NIKDY.
Takže za mě největší výhoda to, že nám Katka navaří, napeče a pak po nás ještě uklidí:) Prostě jsme tam jak v bavlnce <3.
Takže první GYMvíkend se povedl, všechno klaplo a bylo to božííí.
No a pak jsem se tak zmínila mamkám na lekcích, že jsem našla super chalupu na Vysočině a že tam i koutek, i tělocvična a že bychom tam na jaře mohly jet a ony mě přemluvily ať to udělám už v zimě. Tak já, že JO.
Takže v říjnu 2018 jsme jeli na náš první mamaGYM pobyt (tenkrát ještě jen od neděle do úterý - 2 noci) a bylo to úplně božíííí:)
Myslím, že nás bylo 13 maminek a 15 dětí a byl to mazec teda:D To jsme dokonce byly i na pokojích po 3, abychom se vlezly, protože nás chtělo jet strašně moc. Napadl nám akorát sníh, ale moc jsme si to všechny užily, hm?
No pak mě holky přemluvily, že když už se balí, že by to chtělo aspoň do středy, takže jsme potom od jara 2019 začaly jezdit od neděle do středy a vyměnily jeden trénink za procházku, aby toho nebylo mooooc.
Taky moje představila byla, že bude jeden mamaGYM pobyt na podzim a jeden na jaře. Ale hned jaro 2019 jsem na jaře měla 4. Vypsala jsem 1, ten byl hned plný, 2. a 3. a nakonec to zůstalo na č. 4...úplně jsem to nečekala, ale byla nejvíc happy, že se to líbí a že se ten nápad chytl:)
Taky mi přišlo, že je spoustu kroužku a všeho pro miminka a děti, ale chybí vyžití pro mámy bez toho, aby musely hledat hlídání. V Mirošově je to WIN WIN pro všechny.
Mámy si zacvičí a pak si hrají s dětmi (vyžití v Mirošově pro děti je opravdu pestré), nemusí řešit hlídání, nemusí řešit vaření a úklid. Jen sebe a děti ♥

Já osobně si stihnu s O a J i pohrát, na což v týdnu při všech povinnostech není vždycky čas.

Jeden pobyt se pak přidala Gina jako účastník a tím, že je fyzio, trenér a dřív vedle svoje vlastní fitko, tak jsme se domluvily, že si nějaký ten pobyt převezme ♥ Díky Ginuš, to mega pomohlo a jsem vděčná, že si součástí:)

A tak nějak to celé vzniklo a od té doby jezdíme na Mirošov.


Někteří už mají 2, 3 i 4 děti. Je skvělý, že se tam dá jezdit v létě, na jaře, podzim i v zimě a každý roční období má svoje kouzlo ♥


Proč jezdíme od neděle do středy? Abychom nepřišly o víkend s tatínky, přeciii.


Nevím, jak to máte vy, ale náš tatínek se těší na čas, který bude mít chvilku jen pro sebe a dá do kupy svojí firmu:D Ale pak nám píše druhý den, že už mu chybíme, tak nevim no:D


I když:D Jak už jezdíme dlouho a některé mamky už začaly chodit do práce, tak jsme k tomu přidaly ještě jeden cvičící pobyt a to právě o víkendu. Ten je určen spíš pro pracující mamky se staršími dětmi a přibrala jsem k tomu Simču, která zabaví děti v době cvičení. Musí to být ale děti, které jsou zvyklé na školkovýrežim a zvládnout být bez mámy ♥.


 


Díky, že tu jste ♥ Zuz:)

Další článek