Informace o cookies na této stránce
Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací pro vylepšení uživatelského zážitku a vhodného cílení reklamy. Více je zde.
OMEZIT
POVOLIT
REZERVOVAT

Blog

31. 08. 2021

Ahoj, já jsem Zuz a takhle nějak se zrodil můj sen o fitku pro mamky!

Kdo mě zná, tak určitě ví, že jsme stále v pohybu. Buď pobíhám za těmi mými prcky Ondrou a Jindrou nebo s nima jezdím na kole nebo je učím nějaký jiný sport. Občas je s sebou musím vzít na nějakou pracovní schůzku, která se ale odehrává někde na hřišti nebo v kavárně s hřištěm:D Kromě mých kluků mám totiž ještě jedno „dítě“, a tím je mé podnikání. Balancuji mezi vším a moc mě to baví!


Mým prvním projektem bylo fitko GYM&JOY, které funguje již od roku 2012. Více si o něm můžete přečíst tady. . Jsem mooooc ráda, že tento projekt frčí a je kolem něj hrozně fajn komunita lidí. Tak jsem se rozhodla posunout věci zase o kousek dál. Co mne k tomu vedlo? Stala jsem se mámou a to mi změnilo život. A hlavně bylo obrovskou motivací! 


Najednou se kolem mě začalo točit spousta stejně akčních kamarádek, které už také měly děti, nebo byly těhotné a naše priority se změnily. Stejně jako požadavky a možnosti při cvičení. A nápad byl na světě. Chtěly jsme prostor, kde budeme cvičit spolu a také s dětmi. A tak se zrodil projekt MamaGYM.


Tenkrát nám do života začaly vstupovat úplně nové „problémy“ a otázky. Například: 


Jak se v těhotenství správně hýbat? (Co se může, co se nemůže? Kde najdu cvičení ráno nebo odpoledne/večer?) Kdy můžu začít cvičení po porodu? Najdu fitko, kde mají hlídání? Co jíst v těhotenství, abych nepřibrala tolik, ale zase aby se správně živilo miminko? A co kojení? Co jíst, jak často, umělá výživa (ano či ne)? Jak na první výživu (Kdy, co a jak?) Jaký je správný psychomotorický vývoj dítěte?


Cvičení nás nepřestávalo bavit a všichni kolem podporovali můj nápad založit fitko pro holky, které si kladou stejné otázky, jako my. Které chtějí zůstat fit i když jsou „v tom“. A vlastně i potom s dětmi a zároveň se dál potkávat a nezaseknout se doma na mateřské.


A tak vzniklo MamaGYM.


Šla jsem do toho po hlavě. Chtěla jsem vybudovat prostor, kde se budou setkávat akční lidé, mamky…  Prostor, který bude podporovat rodiny a spojovat je s odborníky, a kde bude možné pro sebe a své děti začít něco dělat.


No a pak už všechno šlo jako po másle. Tvořit lekce a přemýšlet, co by maminkám vyhovovalo nebyl problém. Sama jsem si vším tím „po čem mámy touží“ prošla nebo procházím.


Takže mámy, dobře vím, jak se cítíte a co potřebujete. Proto jsem se snažila místo, nabídku kurzů a lekcí co nejvíce přizpůsobovat nám, „akčním mámám”, které jsou k nezastavení. :-)


Jsem moc ráda, že se projekt MamaGYM zrealizoval. Tak si ho pojďme spolu užívat.


Ondra mi byl velkou motivací a já zjistila, že i s ním to všechno jde!


Mám kolem sebe spoustu skvělých lidí, kteří mě podporují. Obrovská radost je i za to, že v tom jedem všichni spolu. Miluji naše setkávání outdoor i indoor, výlety na chatu a čas, který s podobně nastavenými lidmi trávíme. Zároveň se těším, kam se to časem celé posune ještě dál. Vím, že motivace je stále dost všude kolem.


OBROVSKÉ DÍKY VÁM VŠEM!


Plný provoz rozjedeme snad brzo:D  


Za MamaGYM tým


Zuz


Instruktorka, máma, jedna z vás :)

Další článek